5-redenen-voor-een-massage
5 redenen voor een massage
5 augustus 2016
Laat alles zien

Waarom zou je naar de masseur gaan?

Waarom-zou-je-naar-de-masseur-gaan

Een bezoek aan de masseur; het klinkt als een overbodige luxe, maar waarom zou je dit niet af en toe aan jezelf gunnen? We leggen je kort uit waarom een bezoek aan de masseur goed voor je is.

  • Bepaalde zaken in het leven stel je gewoon te lang uit. Een van die zaken is de zorg voor jezelf. Je loopt in je dagelijkse leven regelmatig jezelf voorbij, met als gevolg dat je op een gegeven moment kampt met de gevolgen van een burn out. Dat is het moment waarop jij met je neus op de harde feiten wordt gedrukt; je lichaam trapt op de rem.
  • Je kan ook teveel van je lichaam vergen door je spieren verkeerd te gebruiken tijdens het sporten of tijdens je werk. Hoe dan ook; eens loopt jouw lichaam vast, en dan is er geen ontkomen aan een bezoek aan de masseur.
  • Veel fysieke klachten als chronische hoofdpijn komen voort uit het feit dat we niet goed voor ons lichaam zorgen. Gifstoffen hopen zich op in ons lijf door een verkeerde levenswijze. De masseur kan jou helpen deze gifstoffen aan jouw lichaam te onttrekken.
  • Chronische aandoeningen worden verlicht. Bij fybromalgie bouwt je lijf gifstoffen extra snel op. Massage richt zich dan op het verwijderen van melkzuur uit je lichaam omdat het afvalstoffen-afvoer-systeem wordt gestimuleerd.
  • Gezond de zwangerschap door. Tijdens een zwangerschap krijgt je lichaam nogal wat te verduren. Met massage tijdens je zwangerschap kunnen onder andere rugklachten worden vermeden, net als pijn in je nek en je bekken. Je voelt je fitter gedurende je hele zwangerschap. Wanneer je verder komt in je zwangerschap en plat liggen niet meer gaat zal je worden gesteund op de massagetafel.

Kortom; wat jouw reden ook is voor een bezoekje aan de masseur, je komt er nooit voor niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *