OP LOCATIE

Massage, klankconcert en massageworkshop op locatie is mogelijk bij deelname van een (kleine) groep mensen. Denk hierbij aan (familie-)feesten, vrienden-/vriendinnendag en sport- en bedrijfsevenementen. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Massage op locatie

Mogelijkheid voor zowel stoel- als tafelmassage:

  • Stoelmassage – keuze uit 20 of 40 minuten behandelt hoofd, nek, schouders, armen en de gehele rug.
  • Tafelmassage van 20 of 40 minuten behandelt hoofd, nek, schouders, armen en rug.

Pure ontspanning voor het hele lichaam: body & mind:

  • Vier Handen Stoelmassage van 25 minuten behandelt bovenlichaam met massagegrepen en klankschalen.
  • Klankschaalmassage van 40 minuten behandelt zowel voor- als achterkant van het lichaam.

Klankconcert – meditatieve klankreis

Lekker ontspannen, alles loslaten, zich laten meevoeren in een diepe ontspanning, het (her-)ontdekken van het innerlijke rustpunt. Tijdens de klankreis hoort u het geluid en ervaart u de trillingen van akoestische instrumenten van o.a. klankschalen, gongs, oceandrum, chimes, sjamanen drums, rainsticks, Tibetaanse drum en ratels. U ondergaat een bad van klank en trilling die inwerkt op het gehele lichaam. Alles gaat stromen, waardoor wat vastzit vrijkomt. Het is een ontspannende en verrassende ervaring waarbij u de dingen van alledag even laat voor wat ze zijn. Dat alles bij elkaar geeft rust en ruimte in het hoofd en een positievere kijk op het leven.

 

Massageworkshop

“De-stress massage in zeven stappen”. Massage leren toepassen van hoofd-, nek- en schouders om de spieren soepel te maken en voor pure ontspanning. Hierbij werken de deelnemers in groepjes van twee, waarvan de ene staat en de grepen uitvoert, terwijl de ander zit op een stoel en de massage ontvangt. Als alle zeven stappen zijn doorgenomen en uitgebreid geoefend, wisselen we van plek. Communiceren in de vorm van feedback geven is heel belangrijk tijdens deze workshop. Immers, wat de ene als prettig ervaart, kan voor de ander heel anders voelen. Geef duidelijk feedback en laat de ander weten wat voor uzelf goed voelt.

‘Een workshop waarbij het gaat om leren masseren door duidelijk met elkaar te communiceren.’