Anti-Stress-massage
Anti Stress massage
5 augustus 2016
Wat-kan-je-doen-tegen-migraine
Wat kan je doen tegen migraine
5 augustus 2016
Laat alles zien

Kennismaking met gezichtsreflexologie

Kennismaking-met-gezichtsreflexologie

De voetreflexzonemassage kende je waarschijnlijk al wel. In je voeten zitten immers enorm veel reflexzones en door de juiste massage van deze voetreflexzones kan je heel veel ziektes en aandoeningen aanpakken. Gezichtsreflexologie is een veel minder bekende soort paramedische geneeskunde. Het is echter een massagetechniek die op hetzelfde neerkomt; in je gezicht, maar ook op je schedel zitten een heleboel reflexzones die bij de juiste massage een hoop kwalen kunnen genezen. Je mag dan bijvoorbeeld denken aan migraine, hoofdpijn maar ook aan hormonale disbalans in je lijf. Dit zijn allemaal zaken die vanuit deze gezichtsreflexzones worden aangestuurd. Wanneer je bij de neuroloog als patiënt bekend bent is deze term vast al wel eens gevallen, en anders zou je er eens naar moeten vragen. Het is namelijk een geneeswijze die minder gebruik maakt van schadelijke medicijnen, en die op een veel mildere maar effectievere manier genezing brengt voor aandoeningen die chronisch blijken te zijn.

Gezichtsreflexologie bij kinderen

Je zou het niet zeggen, maar deze gezichtsreflexzones zijn zelfs bij kinderen al ontwikkeld. Wanneer kinderen met bepaalde klachten rondlopen is het mogelijk om ze via gezichtsreflexologie te helpen.
Denk dan bijvoorbeeld aan gedragsstoornissen, maar ook aan slapeloosheid of vage pijnklachten die maar niet weg lijken te willen trekken.Hoewel de stap voor kinderen groot kan lijken om naar een gezichtsreflexoloog te gaan zal de stap om medicijnen te gaan toedienen des te groter zijn.

Cupping massage tegen migraine

Veel ziektes in je lichaam worden veroorzaakt door gifstoffen die zich tijdens het dagelijkse leven opstapelen in je organen en je huid. Een heel effectieve manier om gifstoffen aan je huid te laten onttrekken is cupping massage. Bij cupping wordt er een glazen bokaaltje op je huid vacuüm getrokken. Hierdoor komen gifstoffen van onderliggende organen naar het oppervlak van je huid. Wees erop voorbereid dat de kleur van je huid hierdoor tijdelijk verandert. Je zal een dieprode tot paarse plek zien op de plaats waar de cup was geplaatst. Cupping is in staat om bepaalde kwalen direct te verhelpen. Een daarvan is migraine. Waarom zou je blijven rondlopen met pijnklachten die je leven bepalen wanneer je het op een prettige manier kan verhelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *