Waarom-was-men-vroeger-gezonder
Waarom was men vroeger gezonder
5 augustus 2016
Anti-Stress-massage
Anti Stress massage
5 augustus 2016
Laat alles zien

Cupping massage

Cupping-massage

Uit China komen de meest mooie zaken tegenwoordig. Denk bijvoorbeeld aan therapieën en oosterse geneeswijzen. Deze oosterse geneeswijzen werken niet op basis van kunstmatige medicijnen. Er wordt niet snel gegrepen naar stoffen die meer kwaad dan goed doen in jouw lijf.
Een van die methodes is de cupping massage. Cupping is een heel aparte vorm van massage. De massage bestaat er eenvoudig gezegd uit dat er ronde bokaaltjes op jouw lijf vacuüm worden gezogen. Dit vacuüm zorgt ervoor dat gifstoffen eenvoudig uit je lichaam worden verwijderd. Ze worden namelijk uit je onderliggende weefsels naar het oppervlakte getrokken.

Bont en blauw uit liefde

Cupping massage maakt dus gebruik van vacuüm plekken op jouw lichaam. Je kan een vacuüm op je lichaam herkennen aan de kleur die je huid aanneemt. Je huid kleurt langzaam donkerrood tot paars, zoals een blauwe plek eigenlijk. Deze plekken trekken na een aantal dagen wel weer weg. Wat niet weg trekt is het goede gevoel van de onderliggende huid en organen. Die zijn namelijk ontdaan van gifstoffen, en je huid is enorm goed gereinigd. Je ziet dus letterlijk bont en blauw uit liefde wanneer je een cupping massage hebt ondergaan. Met de gifstoffen vertrekken er nog meer kwalijke zaken uit je lichaam. Want niet alleen je lichaam raakt vergiftigd door het leven, je geest raakt dat ook. Bovendien verdwijnen menstruatiepijn, hoofdpijn, migraine, rugpijn en nog heel veel andere kwalen als sneeuw voor de zon na een cupping massage. Het is niet voor niets dat jij je herboren voelt na een massage met behulp van cupping. En die plekken op je rug, die voel je toch niet. Wat houdt jou tegen om dit goede gevoel uit China eens te ondergaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *