Massage-met-liefde-en-passie
Massage met liefde en passie
5 augustus 2016
Waarom-zou-je-naar-de-masseur-gaan
Waarom zou je naar de masseur gaan?
5 augustus 2016
Laat alles zien

5 redenen voor een massage

5-redenen-voor-een-massage

Een bezoekje aan de masseur is allang niet meer alleen weggelegd voor sportmensen. Ook is een bezoek aan de masseur niet alleen noodzakelijk wanneer je door je rug bent gegaan; een bezoek aan de masseur biedt jou zoveel meer dan dat. We zullen een aantal redenen doornemen waarom jij een massage hard kan gebruiken.

  • Een massage ontspant de spieren. Het is waar; een massage is gewoon de allerbeste oplossing voor spieren die vast zijn gelopen. Ben je door je rug gegaan, of heb je last van een blessure die maar terug blijft keren; een bezoekje aan de masseur doet wonderen.
  • Een massage doet wonderen tegen hoofdpijn. Steeds meer mensen hebben last van chronische hoofdpijn. Dat is ook geen wonder als je bedenkt dat we een steeds drukker leven leiden. Die spanning bouwen we op in ons lichaam en de stress die daaruit ontstaat uit zich in hoofdpijn. Een hoofdhuidmassage doet in zo’n geval wonderen. Beter dan paracetamol en stukken prettiger.
  • Een massage is een moment voor jezelf. De masseur is alleen met jou bezig tijdens zo’n massage, waardoor je een exclusief moment voor jezelf hebt. Jij werkt op dat moment aan jouw eigen welzijn. Iedereen verdient op zijn tijd aandacht, jij dus ook. En kan jij de deur niet uit om naar de masseur te gaan; geen nood, er zijn ook masseurs te vinden die bij jou thuis langskomen.
  • Een massage is goed voor geest, ziel en lichaam. Tijdens een massage verlaat niet alleen spierkramp jouw lichaam. Tijdens een massage kom je vaak tot inzichten over jouw leven. Je ziet opeens wel hoe je zaken anders aan kan pakken, en hoe jij meer tijd voor jezelf en je geliefden kan vrijmaken. Je voelt je herboren.
  • Een massage is gewoon lekker. En laten we daarmee afsluiten; wanneer jouw vastzittende spieren eens goed worden los gekneed op een professionele en liefdevolle manier kan je er weer helemaal tegenaan. Dit gevoel kan je vasthouden; neem je partner mee, dan kunnen jullie later elkaar masseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *